Nieuws over EBP-academie

Herhaling bericht 14 januari: wat betekent de overstap naar betaalde site voor jou?

 
Picture of ZorgSyn IG
Herhaling bericht 14 januari: wat betekent de overstap naar betaalde site voor jou?
by ZorgSyn IG - Thursday, 28 January 2016, 5:41 PM
 

Beste deelnemer aan EBP-academie,


Per 1 maart kun je 1 tot 14 accreditatiepunten behalen met het voltooien van één of meer onderdelen van EBP-academie. Hiervoor is de cursus ‘EBP-volger in 8 stappen’ ontwikkeld, samengesteld uit bijna alle huidige modules. De accreditatie wordt verleend door de Accreditatiecommissie Kwaliteitsregister van Verpleegkundigen en Verzorgenden Nederland (V&VN). Met ingang van 1 maart vervalt daarmee de mogelijkheid gratis van EBP-academie gebruik te maken. De kosten voor de geaccrediteerde cursus zijn € 15,-. Daarbij houd je ook toegang tot de modules die nog in ontwikkeling zijn. Ook voor docenten zal de cursus niet gratis blijven, dit vanwege de hoge kosten van de site.

 

Wat betekent dit voor jou?

Voor verpleegkundigen en docenten van de oncologie-opleiding aan het Wenckebach Instituut/UMCG:

Wanneer je een e-mail stuurt naar EBP-academie@zorgsyn.nl met onderstaande gegevens, kun je zonder kosten blijven deelnemen, tot na het afronden van de module kwaliteitszorg binnen de oncologie-opleiding. Die gegevens zijn:
1. je e-mailadres
2. voor- en achternaam
3. opleidingsgroep
Je behaalt echter geen accreditatiepunten. Wil je wel accreditatiepunten behalen, dan kan dat door de reguliere kosten over te maken, zoals vermeld bij overige deelnemers.


Voor overige deelnemers:

Wil je toegang houden tot EBP-academie met de geaccrediteerde cursus, dan kun je dat laten weten door € 15,- over te maken op bankrekeningnummer NL39 ABNA 0435 2452 60 o.v.v. EBP-1 met je e-mailadres en je naam. Na ontvangst van de betaling ontvang je een bevestiging per mail. Wil je niet verder deelnemen aan EBP-academie, dan hoef je geen actie te ondernemen. Je account wordt dan 29 februari 2016 verwijderd uit EBP-academie.

In dat geval wil ik je hartelijk bedanken voor je deelname en je eventuele feedback op de site.

Mocht je hierop willen reageren of nog vragen hebben, dan kun je me mailen via EBP-academie@zorgsyn.nl

 

Met hartelijke groet,

Ilona Gerritsma